Definita cuvantului kitsch
KITSCH CHICI/ s. n. creație de nivel scăzut, artă de prost gust, pseudoartă. ◊ reproducere, copiere pe scară industrială a unor opere artistice, multiplicate și valorificate comercial; obiect de proastă calitate. (< germ. Kitsch)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu kitsch
LOCH, lochuri, s. n. Instrument cu care se măsoară distanța parcursă de o navă și viteza de deplasare a acesteia. [Pr.: loc] – Din fr. loch. Vezi definitia »
COACH COCI/ I. s. m. antrenor cu sarcini mai ales administrative, organizatorice. II. s. n. automobil închis, cu două uși și scaune rabatabile. (< engl. coach) Vezi definitia »
BLOCH [blɔc], Felix (1905-1983), fizician american de origine elvețiană. Stabilit în S.U.A. (1934). Prof. la Universitatea Stanford (California). Cercetări în domeniul fizicii atomice; a determinat momentul magnetic al neutronului pe baza inducției nucleare. Premiul Nobel (1952), împreună cu E.M. Purcell. Vezi definitia »
SPEECH s.n. v. spici. Vezi definitia »
ALETSCH [áletʃ], cel mai mare ghețar de vale din Europa (Alpii Bernezi). Lungime: 26,8 km; 160 km2. Format din mai multe limbi de gheață, care pornesc din Jungfrau și Aletschhorn. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z