Definita cuvantului larga
LARGÁ vb. tr. 1. a desprinde dintr-o aeronavă un obiect pentru a fi lansat în timpul zborului. 2. a îndepărta o ambarcație de la chei sau de la navă cu ajutorul unei căngi. 3. a desfășura larg vela sau voalura parașutei. (< fr. larguer, it. largare)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu larga
ÎNCOVRIGÁ, încovríg, vb. I. Refl. și tranz. A (se) răsuci, a (se) îndoi ca un covrig; a (se) încolăci; a (se) ghemui. – În + covrig. Vezi definitia »
NUGÁ, nugale, s. f. Preparat de cofetărie făcut din albuș de ou, zahăr (sau miere) și nuci (sau alune), pus de obicei între două vafele. – Din fr. nougat. Vezi definitia »
AZUGA, oraș în jud. Prahova; la poalele M-ților Bucegi, pe valea Prahovei; 6.478 loc. (1991). Ind. mat. de constr. (produse refractare, cherestea, var); fabrici de sticlă, de porțelanuri și faianță, de bere și șampanie, de mezeluri și brînzeturi; țesătorie de lînă. Păstrăvărie. Stațiune climaterică și centru turistic. Întemeiat în 1830. Pînă în 1881 s-a numit întreprahove. Declarat oraș în 1948. Vezi definitia »
DEZAGREGÁ vb. I. tr., refl. 1. (Despre corpuri) A (se) desface în părțile lui constitutive. 2. (Fig.) A-și pierde sau a face să-și piardă unitatea, coeziunea. [P.i. dezagrég, 3,6 -gă și -ghează. / cf. fr. désagréger]. Vezi definitia »
ZIGZAGÁ, zigzaghéz, vb. I. Intranz. A face zigzaguri; (fam.) a merge pe două cărări. (din fr. zigzaguer) [morf. DOOM] Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z