Definita cuvantului lejer
LEJÉR adj. (mai ales despre îmbrăcăminte) ușor, comod. (< fr. léger)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu lejer
COLIÉR s. n. 1. șirag, colan de mărgăritare, de pietre prețioase etc. care se poartă la gât. 2. bandă metalică circulară care fixează un suport, o conductă etc. 3. (fig.) brâu, cerc. (< fr. collier) Vezi definitia »
MEISTERSäNGER MÁISTĂRZENGĂR/ s. m. nume dat unor cântăreți și poeți germani din evul mediu, aparținând burgheziei orășenești, organizați în asociații, cu reguli de compoziție minuțios codificate. (< germ. Meistersänger) Vezi definitia »
JELÉR, jeleri s. m. Nume dat în evul mediu țăranilor fără pământ sau cu pământ puțin din Transilvania, care munceau pe moșiile nobililor, dar care nu aveau regimul juridic al iobagilor. – Din magh. zsellér. Vezi definitia »
NESESÉR, neseseruri, s. n. Mică trusă de călătorie care cuprinde cele necesare pentru îngrijirea corpului (săpun, perii, foarfece etc.). – Din fr. nécessaire. Vezi definitia »
KILOAMPÉR, kiloamperi, s. m. (Fiz.) Unitate (derivată) de măsură pentru intensitatea curentului electric, egală cu o mie de amperi. [Pr.: -lo-am-.Abr.: kA] – Din fr. kiloampère. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z