Definita cuvantului licaon
LICAÓN s. m. mamifer carnivor din Africa, înrudit cu lupul și hiena, cu blana roșcată vărgată cu negru. (< fr., lat. lycaon)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu licaon
POMPÓN s.n. Ciucure mare de lână (purtat odinioară mai ales de ofițeri, înfipt la chipiu). [Var. pampon s.n. / < fr. pompon]. Vezi definitia »
SEMITÓN, semitonuri, s. n. 1. (Muz.) Interval de o jumătate de ton; cel mai mic interval în gama diatonică. 2. Nuanță de culoare intermediară care face trecerea, în pictură și în artele decorative, de la un ton închis la unul deschis al aceleiași culori. – Din fr. semi-ton. Vezi definitia »
PERIFITÓN s. n. totalitatea organismelor care trăiesc submerse pe organele plantelor acvatice, pe stânci etc. (< fr. periphyton) Vezi definitia »
CODÓN s. m. secvență de trei nucleotide ale macromoleculei de acid dezoxiribonucleic care codifică un aminoacid specific. (< fr., engl. codon) Vezi definitia »
DIVIZIÓN s.n. Subunitate de artilerie sau de cavalerie cuprinzând mai multe baterii sau escadroane. ◊ Divizion de nave = unitate în forțele maritime militare, formată din mai multe nave de același tip. [Pron. -zi-on. / cf. fr. division, rus. divizion]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z