Definita cuvantului lidic
LÍDIC, -Ă adj. (muz.) mod ~ = mod melodic a cărui scară muzicală se deosebește de cea a modului major prin faptul că treapta a IV-a urcată, în loc să formeze cu tonica o cvartă perfectă, formează o cvartă mărită; lidian (II). (< germ. lydisch)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu lidic
OXÁLIC adj. (În sintagma) Acid oxalic = substanță solidă, albă, cristalizată, toxică, solubilă în apă, întrebuințată ca mordant în vopsitorie, la fabricarea cernelii, la scoaterea petelor de rugină, de cerneală etc. – Din fr. oxalique. Vezi definitia »
ZÓLNIC, zólnice, s.n. (Reg.) Bucată de pânză groasă, de formă pătrată sau dreptunghiulară, folosită în gospodărie (pentru a răsturna mămăliga, a acoperi pâinea etc.). (din zoli + suf. -nic) [NODEX] Vezi definitia »
GEONÓMIC, -Ă, geonomici, -ce, adj. De geonomie. [Pr.: ge-o-] – Din fr. géonomique. Vezi definitia »
INFRAACÚSTIC, -Ă, infraacustici, -ce, adj. (Fiz.; despre vibrații acustice) A cărei frecvență se află sub limita inferioară a domeniului de audibilitate. – Din fr. infra-acoustique. Vezi definitia »
NEUTRÓNIC, -Ă, neutronici, -ce, adj. Care aparține neutronilor, care se referă la neutroni; alcătuit din neutroni. [Pr.: ne-u-] – Din fr. neutronique. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z