Definita cuvantului locupleta
LOCUPLETÁ vb. tr. a îmbogăți. (< lat. locupletare)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu locupleta
DEPĂRTÁ, depărtez, vb. I. 1. Refl. A mări distanța față de locul unde se află cineva sau ceva, a se retrage din preajma cuiva sau a ceva, a se așeza sau a pleca (mai) departe. ♦ Fig. A se înstrăina de cineva sau de ceva. 2. Tranz. A duce, a muta ceva mai departe, a distanța de ceva; a trimite sau a ține pe cineva departe. ♦ Fig. A înlătura pe cineva de undeva, a izgoni, a alunga. 3. Refl. A se abate, a devia (de la subiect). – Din departe. Vezi definitia »
IMPLEMENTÁ vb. I. tr. (Liv.) A pune în funcțiune. ♦ A duce la bun sfârșit, a îndeplini; a realiza. [< engl. implement]. Vezi definitia »
Provenienta din limba engleza-britanica, cuvantul se refera la eticheta/label-ul/denumirea companiei sau brandului inscriptionata la partea inferioara a avionului, pe „coada” acestuia. engl. Also known as the Utopia or world art tailfins, they used art and designs from international artists and other sources to represent countries on BA's route network. Each aircraft carried the name of that country on the rear of the fuselage. Vezi definitia »
DEZERTÁ vb. intr. 1. a fugi din armată; a fugi la inamic (în timp de război) ca militar. 2. (fig.) a părăsi în mod laș un loc, o funcție, o misiune. (< fr. déserter) Vezi definitia »
FOILETÁ vb. tr. a răsfoi, a frunzări (o carte). (< fr. feuilleter) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z