Definita cuvantului malțifica
MALȚIFICÁ vb. tr. a transforma orzul sau alte cereale în malț. (< malț + -ifica)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu malțifica
DEMASCÁ, demásc, vb. I. Tranz. și refl. 1. A(-și) scoate masca. 2. Fig. A (se) arăta în adevărata lumină, a(-și) da pe față planurile, acțiunile, gândurile ascunse. 3. A descoperi inamicului, prin nerespectarea regulilor de mascare, un obiectiv sau o acțiune ascunsă. – Din fr. démasquer. Vezi definitia »
mutafaracá s.m. (înv.) călăreț însoțitor al sultanului și mesager al său. Vezi definitia »
înfurcá, înfurchéz, vb. I (reg.) 1. a lua fân în furcă. 2. a (se) desface (ceva) în două părți, în doi craci (cu furca); a (se) bifurca, a se încrăci. 3. (fig.) a avea de furcă cu cineva, a se încăiera. Vezi definitia »
ASECÁ vb. tr. a îndepărta apele de infiltrație dintr-un teren; a deseca. (după fr. assécher, lat. assicare) Vezi definitia »
ADERCA, Felix (1891-1962, n. Puiești, jud. Vaslui) scriitor și publicist român. Promotor al modernismului („Fals tratat de estetică”); versuri simboliste („Reverii sculptate”); proză analitică („Domnișoara din str. Neptun”, „Omul descompus”), de observație socială („1916”) și de anticipație („Orașele înecate”). Interviuri („Mărtutia unei generații”). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z