Definita cuvantului massmediatizat
MASSMEDIATIZÁT, -Ă adj. adus la cunoștința publicului prin mass-media. (< mass-media + -iza)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu massmediatizat
RĂȘCHIRÁT, -Ă, rășchirați, -te, adj. Depărtat, întins în lături. ♦ Împrăștiat; răsfirat. ♦ Ramificat, rămuros. [Var.: răschirát, -ă adj.] – V. rășchira. Vezi definitia »
STAT1, state, s. n. 1. Teritoriul și populația asupra cărora își exercită autoritatea această organizație; țară. ◊ Loc. adj. De stat = a) care emană de la stat1; b) care e condus și controlat de stat1, care aparține statului1; c) care angajează statul1, care se referă la stat1. ♦ Om (sau bărbat) de stat = persoană care are un rol important în conducerea treburilor țării. 2. (La pl., în evul mediu). Denumire a organelor reprezentative din anumite țări. 3. (Mil.; în sintagma) Stat major = organ de conducere a trupelor format din ofițeri, care funcționează pe lângă comandamentele marilor unități militare sau la nivelul întregii armate; sediul, localul acestui organ de conducere. – Din it. Stato, lat. status (cu unele sensuri după fr. état). Vezi definitia »
UNILABIÁT, -Ă, unilabiați, -te, adj. Care are o singură buză. [Pr.: -bi-at] – Din fr. unilabié. Vezi definitia »
REGRADÁT, -Ă, regradați, -te, adj. A cărui gradație a fost refăcută. – V. regrada. Vezi definitia »
NEOSIFICÁT, -Ă, neosificați, -te, adj. (Despre părțile membranoase și cartilaginoase ale corpului) Care nu s-a transformat în os, care nu s-a întărit ca un os. [Pr.: ne-o-] – Ne- + osificat. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z