Definita cuvantului meat
MEÁT s. n. 1. (anat.) canal îngust și subțire; orificiul acestuia. 2. spațiu între celulele unui țesut vegetal. (< fr. méat, lat. meatus)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu meat
SATURÁT, -Ă adj. (Despre un sistem fizico-chimic) Care nu mai are valențe libere; adus în stare de saturație. [Cf. fr. saturé]. Vezi definitia »
ANTICARIÁT, anticariate, s. n. Întreprindere (de stat) care achiziționează și vinde cărți vechi; (în trecut) negoț cu cărți de ocazie sau (impr.) cu obiecte vechi de artă. [Pr.: -ri-at] – Din anticar2 (după germ. Antiquariat). Vezi definitia »
DUPLICÁT, duplicate, s. n. Al doilea exemplar al unui act, al unui document, eliberat de o autoritate; copie. – Din germ. Duplikat. Vezi definitia »
ÎMBĂLSĂMÁT, -Ă, îmbălsămați, -te, adj. 1. Care are și răspândește un miros plăcut; în care s-a răspândit un miros plăcut, plin de miresme; parfumat, înmiresmat, miresmat. 2. (Despre cadavre) Care este impregnat cu anumite substanțe pentru a împiedica sau pentru a întârzia putrefacția; care este conservat prin îmbălsămare; bălsămat. [Var.: (rar) îmbălsămít, -ă adj.] – V. îmbălsăma. Vezi definitia »
ȘOSELÁT, -Ă, șoselați, -te, adj. Șoseluit. – V. șosela. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z