Definita cuvantului mering
MERÍNG / MERÉNG s.n. prăjitură fină preparată din zahăr și albuș de ou. (< fr. meringue)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu mering
SARÓNG s. n. jupon strâmt purtat în Malaysia de ambele sexe. (< fr. sarong) Vezi definitia »
ANTIFÁDING FE-/ adj. inv. (despre instalații de radiocomunicații) care reduce, compensează fenomenele de fading. (< fr., engl. antifading) Vezi definitia »
MÁRKETING s. n. Disciplină și activitate comercială care pornește de la cunoașterea curentă și în perspectivă a nevoilor cumpărătorilor, spre a satisface operativ aceste nevoi. – Din engl. marketing. Vezi definitia »
CLÍRING s. n. Sistem de plată (folosit mai ales în comerțul exterior) prin compensarea reciprocă a datoriilor și a creanțelor. [Scris și: clearing] – Din engl. clearing[-house], fr. clearing. Vezi definitia »
ștáirung s.n. (reg.) 1. nume dat unor dispozitive sau unor piese ale joagărului: dispozitiv care împinge bușteanul spre ferăstrău; dispozitiv care trage înapoi bușteanul tăiat; dispozitiv cu care se reglează joagărul pentru a tăia scânduri de diferite dimensiuni; dispozitiv care oprește curgerea apei sau îi reglează debitul; furcă de fier care împinge roata dințată. 2. (în forma: ștaierunc) nume dat unor piese ale morii de apă: grindeiul grăunțarului; cătușă strânsă de grindeiul grăunțarului; bătătoare legată de jug și de grindeiul grăunțarului. 3. (în forma: ștairunc) lovitură puternică. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z