Definita cuvantului nalt
NALT, -Ă adj. v. înalt.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu nalt
apált s.n. (înv.) antrepriză publică de vindere a unor mărfuri (ca: sare, pâine, lumânări, carne, cărți de joc etc.) Vezi definitia »
SEMICÚLT, -Ă adj., s.m. și f. Semidoct. [< semi- + cult]. Vezi definitia »
ALTAIUL ÎNALT (GOV’ ALTAJN [altáin]), sistem muntos în Asia Centrală (C.S.I., Mongolia), alcătuit din granite și gnaise. Lungime: c. 500 km. Alt. med.: 2.400 m. Alt. max.: 4.506 m (vf. Beluha). Vegetație de deșert montan. Vezi definitia »
<http://www.urbandictionary.com/define.php?term=metrosexual> <http://www.ele.ro/articol3239.html> <http://www.portal.ro/forum/viewtopic.php?t=108&sid=0e5e76ad0363f12ec1162d8654db2739> si multe altele articole culese de pe Google... totusi daca la noi in tara exista si concursuri de genul la cel mai fumos metrosexual si chesti de genu nu vad de ce nu la-m avea si in dex online .... o viata buna va doresc longivitate in ceea ce faceti si apreciez eforturile mentineri acestui dex online Vezi definitia »
ALT, ÁLTĂ, alți, alte, adj. (Arată că ființa sau lucrul al cărui nume îl determină nu este aceeași sau același cu ființa sau lucrul despre care a fost vorba, care este de față sau este cel obișnuit) Alt om. Alt obiect.Expr. (Pop.) Câte alte = multe. [Gen.-dat. sg.: altui, altei, gen.-dat. pl.: altor] – Lat. alt[(e)rum]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z