Definita cuvantului minnesang
MINNESANG [MINEZANG] s. n. poezie lirică de curte, creată de cavalerii și cântăreții germani din evul mediu, după model folcloric și sub influența trubadurilor provensali. (< germ. Minnesang)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu minnesang
prang, pránguri, s.n. (înv. și reg.) podium construit în piața publică pe care erau pedepsiți, legați de un stâlp, infractorii, vinovații. Vezi definitia »
SMÓCHING, smochinguri s. n. Haină bărbătească de gală (de culoare neagră), făcută după o croială specială, foarte deschisă în față și cu reverele de mătase. – Din engl. smoking. Vezi definitia »
PÚDING2 s. n. (geol.) conglomerat compact, din blocuri și din pietriș. (< engl. pudding, fr. poudingue) Vezi definitia »
RING3 s.n. (Ec.) Una dintre cele mai simple forme de monopol, reprezentând o înțelegere de scurtă durată cu privire la prețurile de vânzare. [< americ. ring]. Vezi definitia »
RÍSLING s.n. Varietate de struguri cu boabele dese, galbene-verzui cu mici puncte negre; (p. ext.) vin obținut din astfel de struguri. [Scris și riesling. / < fr. riesling]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z