Definita cuvantului monocarp
MONOCÁRP s. n. fruct dintr-o singură carpelă. (< fr. monocarpe)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu monocarp
PSEUDOCÁRP s. n. fruct fals în formarea căruia participă, în afară de ovar, și alte părți florale. (< lat. pseudocarpus) Vezi definitia »
AUTOANTICÓRP s.m. Anticorp produs de organism, în cazuri patologice, împotriva propriilor sale celule sau țesuturi. [Et. incertă]. Vezi definitia »
STERP, STEÁRPĂ, sterpi, -e, adj. 1: (Despre pământ, locuri etc.) Care nu rodește (suficient), care nu este productiv; neroditor. ♦ (Despre epoci, ani) În care pământul nu a rodit (suficient); sărac în produse ale pământului. ♦ Fig. (Despre priveliști) Fără viață, sărac, dezolant. 2. (Pop.: despre animale și plante) Steril (1). ♦ (Despre căsătorii) Din care nu au rezultat copii. 3. Fig. Care nu produce nimic, care nu dă nici un rezultat; infructuos, zadarnic, fără conținut; steril (2). – Et. nec. Vezi definitia »
SARCOCÁRP s. n. fruct cărnos. (< engl. sarcocarp) Vezi definitia »
ARP, Hans (Jean) (1887-1966), sculptor, pictor și poet francez. Unul dintre inițiatorii mișcării dada și al artei abstracte („Păstorul și norii”) . A participat la decorarea Palatului UNESCO de la Paris. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z