Definita cuvantului motival
MOTIVÁL, -Ă adj. (jur.) referitor la motivele unei arestări. (< fr. motival)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu motival
TRICEFÁL, -Ă adj. 1. (despre un făt) cu trei capete. 2. (fig.) cu trei conducători. (< fr. tricéphale) Vezi definitia »
SEMINÁL, -Ă adj. Referitor la sămânța plantelor. ♦ Referitor la spermă, de spermă. [< fr. séminal, cf. lat. seminalis < semen – sămânță]. Vezi definitia »
INIȚIÁL, -Ă, inițiali, -e, adj., s. f. 1. Adj. (Adesea adverbial) Care este la început, de la început; începător. 2. S. f. Litera cu care se începe un cuvânt. ♦ Abreviere a prenumelui (și a numelui) unei persoane, formată din inițiale (2). [Pr.: -ți-al] – Din fr. initial. Vezi definitia »
INTERPERSONÁL, -Ă, interpersonáli, -e, adj. Care ține de, care se referă la sau care implică relații între mai multe persoane. (din pref. inter- + personal; cf. engl. interpersonal, fr. interpersonnel) [și TLF, MW – folosit în corpul DEX] Vezi definitia »
Metrosexual – bărbat heterosexual sau de altă orientare sexuală care are un simț estetic puternic și este preocupat de imaginea lui, mai ales în domeniul modei. -care cultivă o grijă excesivă pentru propria persoana si o obsesie a calitații pentru tot ce il inconjoară. Termenul „metrosexual” este format din cuvintele „metro”, de la cuvântul „metropolitan” (urban) și „sexual” și nu are nimic în comun cu orientarea sexuală în ciuda asemănari cu termeni ca „homosexual”, „bisexual” sau „heterosexual”. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z