Definita cuvantului mucoid
MUCOÍD, -Ă adj. care seamănă cu mucina. (< fr. mucoïde)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu mucoid
ERBICÍD, -Ă adj., s.n. (Substanță) care distruge ierburile dăunătoare pentru agricultură. [Var. ierbicid, -ă adj., s.n. / < fr. herbicide, cf. lat. herba – iarbă, caedere – a ucide]. Vezi definitia »
POLAROÍD, polaroizi, s. m. 1. Polarizor confecționat sub formă de plăcuță sau de peliculă, utilizat pentru construcția farurilor și a parbrizelor de automobile. 2. S. n. Aparat fotografic care permite obținerea automată a fotografiei, imediat după expunere, cu materiale fotosensibile speciale. – Din fr. polaroïd. Vezi definitia »
HISPÍD, -Ă adj. (Bot.) Acoperit cu peri aspri și deși; hirsut, care are perii mai groși. [< fr. hispide, lat. hispidus]. Vezi definitia »
GLENOÍD, -Ă adj. (despre cavități osoase) în care se articulează un os. (< fr. glénoïde) Vezi definitia »
ÓFSAID s.n. (Sport) Greșeală constând în depășirea fără minge a ultimului jucător din echipa adversă (cu excepția portarului) de către un fotbalist sau a liniei pe care se află mingea de către un rugbist. ◊ (Argotic) A prinde în ofsaid = a prinde pe picior greșit, a surprinde într-o situație nefavorabilă, în care nu are dreptate. [Pron. of-said, scris și offside. / < engl. offside]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z