Definita cuvantului mutator
MUTATÓR s. n. 1. aparat, dispozitiv care transformă un curent alternativ în curent continuu sau invers; schimbător de fază sau de frecvență pentru un curent alternativ; schimbător de tensiune pentru un curent continuu. 2. (biol.) genă capabilă să sporească frecvența mutațiilor la alte gene. (< fr. mutateur)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu mutator
DOVEDITÓR, -OÁRE, doveditori, -oare, adj. Care dovedește, atestă, confirmă; prin care se dovedește. – Dovedi + suf. -tor. Vezi definitia »
ANUNCIATÓR s.n. Aparat care anunță modificări sau abateri în timpul funcționării unui sistem tehnic. [Pron. -ci-a-, pl. -oare. / cf. fr. annonciateur]. Vezi definitia »
FURÓR s. n. stare paroxistică reprezentând gradul cel mai înalt de iritabilitate. (< lat. furor) Vezi definitia »
DESENATÓR, -OÁRE, desenatori, -oare, s. m. și f. Persoană care desenează; artist care practică arta desenului, în special a desenului decorativ sau tehnic. – Din fr. dessinateur. Vezi definitia »
prodfactor – (economie) 1. piata prodfactorilor, piata factorilor de producere, a resurselor. 2. Prodfactorii reprezinta bunuri economice folosite la producere altor bunuri ele satisfacand in mod indirect nevoile umane,prin intermediul bunurilor la a caror producere participa.In aceasta categorie se includ bunurile care formeaza capitalul tehnic(fix si circulant) si pamantul(care in sens economic include si apa). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z