Definita cuvantului navigant
NAVIGÁNT, -Ă adj. care navighează. ♦ personal ~ = personal care face parte din echipajele aviației marine. (< fr. navigant)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu navigant
ROTAPRÍNT s. n. 1. procedeu de imprimare monocromă la care cerneala se transmite mai întâi pe o suprafață de cauciuc intermediară și apoi pe hârtie. 2. mașină de imprimare prin acest procedeu. (< engl. rotaprint) Vezi definitia »
EXPONÉNT, -Ă, exponenți, -te, subst. 1. S. m. și f. Persoană sau grup social care reprezintă și apără o idee, un curent etc.; reprezentant. 2. S. m. (Mat.) Semn în cifre sau în litere scris sus, cu caractere mai mici, la dreapta unui număr sau a unei mărimi matematice, pentru a arăta puterea la care se ridică acestea. – Din germ. Exponent, lat. exponens, -ntis. Vezi definitia »
BATÁNT, -Ă, batanți, -te, adj. (Despre uși, ferestre, capace etc.) Care se închide singur, printr-o mișcare de rotație în jurul unei axe situate la o extremitate. – Fr. battant. Vezi definitia »
ÎNGRĂȘĂMẤNT, îngrășăminte, s. n. Gunoi organic, băligar de vite sau produs mineral, folosite pentru a mări fertilitatea solului agricol. – Îngrășa + suf. -ământ (după fr. engraissement). Vezi definitia »
IRIDESCÉNT, -Ă adj. Care schimbă culorile (ca cele de curcubeu); curcubeic. [Cf. fr. iridescent, it. iridescente]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z