Definita cuvantului nonolet
NONOLÉT s. n. (muz.) diviziune ritmică specială din nouă note de durată egală cu aceea a opt note obișnuite. (< germ. Nonolett)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu nonolet
BASÉT s.m. Specie de câine de vânătoare cu corpul lunguieț și labele scurte, cu pete roșietice sau negre, specializat în scoaterea din vizuină a vulpilor și a bursucilor. [< fr. basset]. Vezi definitia »
CROCHÉT s. n. Joc sportiv în aer liber în care mai multe persoane lovesc pe rând, cu un ciocan, niște bile de lemn, făcându-le să treacă, după anumite reguli, printr-o serie de portițe instalate pe terenul de joc. – Din fr. croquet. Vezi definitia »
AGONOTÉT s. m. personaj care prezida întrecerile atletice la greci. (< gr. agonothetes) Vezi definitia »
CAIÉT, caiete, s. n. 1. Teanc de foi de hârtie, legate împreună, folosit la scris, la desenat etc. ◊ Caiet de sarcini = document care cuprinde condițiile pentru executarea unei lucrări. 2. Publicație periodică cuprinzând diverse studii, note, informații (dintr-un anumit domeniu de specialitate). Caiete filozofice. – După fr. cahier. Vezi definitia »
ANTECREUZÉT s. n. cuvă cilindrică pentru acumularea de fontă lichidă, la partea din față a creuzetului cubiloului. (după fr. avant-creuset) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z