Definita cuvantului obiecție
OBIÉCȚIE s. f. argument pe care cineva îl opune unei propuneri, pretenții, teze sau prin care își manifestă dezacordul față de acestea. (< fr. objection, lat. obiectio)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu obiecție
FUSTIGÁȚIE s. f. 1. bătaie cu vergile; flagelare. 2. (fig.) corecție, pedeapsă; critică aspră. (< fr. fustigation, lat. fustigatio) Vezi definitia »
Economie nationala Vezi definitia »
DEZINSÉRȚIE s.f. (Med.) Desprindere (chirurgicală) a unui mușchi sau a unui tendon de pe un os. [Gen. -iei. / < fr. désinsertion]. Vezi definitia »
MENSTRUÁȚIE, menstruații, s. f. Hemoragie fiziologică din mucoasa uterină, care apare la femeia adultă în mod regulat și periodic, începând din epoca pubertății, cu întreruperi temporare în perioadele de sarcină și de alăptare, și până la menopauză, când dispare definitiv; soroc, regulă, period. [Pr.: -stru-a-] – Din fr. menstruation. Vezi definitia »
CONTAMINÁȚIE, contaminații, s. f. Modificare a unui cuvânt sau a unei construcții gramaticale prin încrucișarea lor cu alte cuvinte sau cu construcții asemănătoare ca sens. – Din fr. contamination, lat. contaminatio. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z