Definita cuvantului occipital
OCCIPITÁL, -Ă adj., s. n. (os, mușchi, arteră) în partea posteroinferioară a craniului. (< fr. occipital, lat. occipitalis)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu occipital
EXTRACORPORÁL, -Ă, extracorporali, -e, adj. Care se află în afara corpului. – Extra- + corporal. Vezi definitia »
PAHICEFÁL, -Ă adj., s. m. f. (individ) care prezintă pahicefalie. (< fr. pachycéphale) Vezi definitia »
Personal Home Pages – o modalitate de a construi site-uri dinamice. Fiecare pagina poate fi generata la momentul cererii. PHP este un limbaj de programare relativ usor de folosit. PHP poate fi folosit cu succes chiar de catre incepatori fiind o cale usoara de a scrie pagini web. PHP se integreaza cu succes in serverul Apache, atit sub Windows, cit si sub Linux. Vezi definitia »
PARIETÁL, -Ă, parietali, -e, adj., s. f. 1. Adj. Care se referă la peretele unei cavități a organismului, care aparține acestui perete. Pleură parietalăOs parietal (și substantivat, n.) = fiecare dintre oasele pereche, simetrice, care formează partea de mijloc a bolții cutiei craniene. 2. Adj. (Rar) Care ține de perete, care se execută pe pereți; mural. 3. S. f. (La pl.) Ordin de plante erbacee și lemnoase cu înveliș floral dublu și cu ovulele dispuse pe pereții ovarului; (și la sg.) plantă din acest ordin. [Pr.: -ri-e-] – Din fr. pariétal. Vezi definitia »
CERVICÁL, -Ă, cervicali, -e, adj. Care ține de partea dindărăt a gâtului; de la ceafă. – Din fr. cervical. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z