Definita cuvantului oogamet
OOGAMÉT s. m. gamet femel. (< fr. oogamète)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu oogamet
CARNÉT, carnete, s. n. Caiețel de buzunar, uneori cu date și cu rubrici tipărite, pentru diferite însemnări. ♦ Act, document în formă de caiețel, care atestă apartenența posesorului la o organizatie politică, de masă etc. ◊ Carnet de muncă = document (în formă de caiețel) care cuprinde date privitoare la activitatea unei persoane (vechime în muncă, locul de muncă) și care servește acesteia pentru anumite drepturi (pensie, retribuție, concediu etc.); carte de muncă. – Din fr. carnet. Vezi definitia »
TRINCHÉT, trincheți, s. m. Catargul de la prora unei nave cu pânze; arbore mic. – Din it. trinchetto. Vezi definitia »
DUBLÉT s. n. 1. exemplarul al doilea al unei cărți, al unei medalii dintr-o colecție, mărci poștale etc. 2. cuvânt de aceeași origine cu altul, diferit ca formă, dar cu sens identic, intrat în limbă pe căi sau în momente diferite. 3. (fiz.) pereche de linii spectrale cu lungimi de undă foarte apropiate. ♦ ~ electric = dipol electric. (< fr. doublet) Vezi definitia »
FURCHÉT s. m. furcă la bărci, pe care se sprijină rama în timpul vâslitului. (< it. forchetta) Vezi definitia »
3dToeT <a href=„http://vhodlqefrcey.com/”>vhodlqefrcey</a>, [url=http://caqipwqmwpra.com/]caqipwqmwpra[/url], [link=http://oshfyhnqjonz.com/]oshfyhnqjonz[/link], http://mkweyrkmrlxp.com/ Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z