Definita cuvantului ornitofob
ORNITOFÓB, -Ă adj., s. m. f. (suferind) de ornitofobie. (< fr. ornithophobe)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu ornitofob
XENOFÓB, -Ă adj., s.m. și f. (Cel) care urăște persoanele sau popoarele de altă naționalitate, care este dușman a tot ceea ce este străin. [< fr. xénophobe, cf. gr. xenos – străin, phobos – ură]. Vezi definitia »
GARDERÓB, garderoburi, (1) s. n., GARDERÓBĂ, garderobe, (2, 3, 4) s. f. 1. S. n. Dulap în care se păstrează haine, obiecte de îmbrăcăminte, lenjerie etc. 2. S. f. Loc special amenajat în sălile de spectacole, în localurile publice etc., unde se pot lăsa în păstrare paltoanele, pălăriile etc. 3. S. f. Totalitatea costumelor păstrate în depozitul unui teatru. 4. S. f. întreaga îmbrăcăminte pe care o posedă cineva. – Din fr. garde-robe. Vezi definitia »
GARDERÓB s. n. dulap pentru haine. (< rus. garderob) Vezi definitia »
INFRAMICRÓB s. m. microorganism extrem de mic. (< fr. inframicrobe) Vezi definitia »
SCRẤNCIOB, scrâncioburi, s. n. 1. Leagăn de lemn (sau construcție cu mai multe leagăne fixate pe același schelet) care se balansează sau se învârtește în cerc, servind ca mijloc de distracție; dulap. 2. Scândură sprijinită la mijloc pe un suport (gros), pe ale cărei capete se așează două persoane, pentru a se legăna. [Pl. și: scrâncioabe] – Et. nec. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z