Definita cuvantului rachier
RACHIÉR, rachieri, s. m. (Înv.) Cel care fabrica sau vindea rachiu. [Pr.: -chi-er] – Rachiu + suf. -ar.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu rachier
TRAMÍNER s.n. Viță de vie originară din Germania. ♦ Vin obținut din strugurii acestei vițe. [< germ. Traminer]. Vezi definitia »
CONIFÉR, conifere, s. n. (La pl.) Ordin de arbori cu canale secretoare de rășină, cu frunze (aproape totdeauna) persistente, în formă de ace sau de solzi, cu flori unisexuate, conice și cu semințe aripate; (și la sg.) arbore sau arbust care face parte din acest ordin. – Din fr. conifère, lat. conifer. Vezi definitia »
LIOMÉR s. n. 1. poezie umoristică din sec. XV-XVI, în dialectul napolitan, cu teme diferite și destinată a fi recitată. 2. intrigă, încurcătură. (< it. gliommero) Vezi definitia »
STÁRTER s.m. Cel care dă plecarea concurenților la o întrecere, la o cursă. ♦ Persoană care dirijează circulația avioanelor de pe un aerodrom. // s.n. 1. Dispozitiv auxiliar la carburatorul motoarelor cu explozie, care ușurează pornirea lor la rece. 2. Dispozitiv care închide în mod automat circuitul de încălzire al tuburilor fluorescente. [< engl., fr. starter]. Vezi definitia »
RECÓRDER s. n. aparat de înregistrare pe bandă de magnetofon sau disc. (< engl. recorder) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z