Definita cuvantului overlock
OVERLOCK [-LOC] s. n. 1. mașină de cusut pentru asamblatul și tivitul tricotajelor, care produce un tighel din două fire. 2. cusătură efectuată cu această mașină. (< engl. overlock)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu overlock
RACK, rackuri, s. n. (Elt.; englezism) Cadru metalic pe care se pot fixa diferite aparate componente ale unui sistem. – Din engl. rack. Vezi definitia »
INTERLÓCK s.n. 1. Mașină de tricotat cu două rânduri de ace pe un singur cilindru. 2. Sistem de legătură sincronă între aparatul de cinematografiat și dispozitivul de înregistrat sunetele pe film. [< fr., engl. interlock, cf. germ. Interlock]. Vezi definitia »
DIRT-TRACK s. n. Cursă motociclistă care are loc pe o pistă cu zgură (și adesea cu obstacole). [Pr.: dărt-trec] – Cuv. engl. Vezi definitia »
PLAY-BACK subst. Redare, reproducere a unei înregistrări. ♦ Dublare a vocii unui actor, a unui cântăreț de muzică ușoară etc. – Cuv. engl. Vezi definitia »
RACK REC/ s. n. cutie în care sunt instalate pe verticală, sub formă de sertare, diverse amplificatoare și aparate. (< engl. rack) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z