Definita cuvantului oxalat
OXALÁT s. m. sare sau ester al acidului oxalic. (< fr. oxalate)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu oxalat
DEZINFORMÁT, -Ă, dezinformați, -te, adj. Care este greșit informat (de cei din jur). – V. dezinforma. Vezi definitia »
FRUSTRAT~Ă~ȚI, 1.nu există cuvantul in dex.2,daca totusi cineva te-a botezat „frustrat“-demitizarea acestui cuvant este: 1,Frustrati suntem cu totii.-dar mai mult *frustrat este (1)taciturnul(omul care tace) si mai putin *frustrat este (2)vorbaretul(omul care vorbeste)-mai ales daca acesta are si ceva de transmis celor din jurul lui.(oamenilor in special) A.P. Vezi definitia »
IMPRIMÁT, -Ă, imprimați, -te, adj., s. n. 1. Adj. Care este tipărit. ♦ (Despre țesături) Pe care sunt aplicate, fixate desene colorate. 2. S. n. Formular-tip folosit în întreprinderi și în instituții pentru întocmirea de acte oficiale; publicație cu caracter administrativ (adresă, registru etc.) folosită în întreprinderi și instituții. 3. S. n. (La pl.) Publicații tipărite; tipărituri. – V. imprima. Cf. fr. imprimé. Vezi definitia »
ÎNMIRESMÁT, -Ă, înmiresmați, -te, adj. Care produce sau conține o mireasmă; parfumat, frumos mirositor. – V. înmiresma. Vezi definitia »
NEEFECTUÁT, -Ă, neefectuați, -te, adj. Care nu este realizat, înfăptuit; care nu este îndeplinit, executat. [Pr.: -tu-at] – Ne- + efectuat. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z