Definita cuvantului palin
PALIN- elem. pali1-.

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu palin
FEMINÍN, -Ă adj. De femeie, propriu femeii, femeiesc. ♦ (Despre părți de vorbire) Cu formă specifică numelor care denumesc ființe de sex femeiesc. ♦ (Despre rime) Care rimează pe penultima silabă neaccentuată. [< lat. femininus, cf. fr. féminin]. Vezi definitia »
VAGÍN, vagine, s. n. Parte a aparatului genital feminin, în formă de canal cilindric, musculos și membranos, care face legătura între vulvă și uter. [Pl. și: vaginuri] – Din fr. vagin, lat. vagina. Vezi definitia »
PINGUÍN, pinguini, s. m. Nume dat unor genuri diferite de păsări palmipede marine, cu ciocul lung, cu aripile scurte, negre, improprii pentru zbor, servind ca înotătoare, cu picioarele scurte, situate la extremitatea posterioară a trunchiului, cu pieptul alb, cu mersul legănat, care trăiesc în grupuri în regiunile polare sudice. – Din fr. pingouin. Vezi definitia »
MOCASÍN s. m. (pl.) încălțăminte de piele neargăsită, purtată de indienii din America de Nord. ◊ încălțăminte ușoară, fără șireturi, cu talpă plată. (< fr. mocassin) Vezi definitia »
CATARÍN, catarini, s. m. (Zool.) Catarinian. – Din engl. catarrhine. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z