Definita cuvantului panda
PÁNDA s. m. mamifer rar, asemănător cu ursul alb, cu pete negre pe urechi și în jurul ochilor, care trăiește în pădurile din Himalaia și în munții din China, hrănindu-se cu muguri de bambus. (< engl., fr. panda)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu panda
APREHENDÁ vb. tr. (rar) 1. a prinde, a pune mâna pe, a înhăța. 2. (fig.) a se neliniști înainte de ivirea unui pericol posibil, a se teme de... (< fr. appréhender, lat. apprehendere) Vezi definitia »
BENDA, Julien (1876-1956), scriitor francez. A combătut tendințele de „angajare” a literaturii („Trădarea intelectualilor”). Vezi definitia »
FANDÁ, fandez, vb. I. Intranz. (Sport) A face un pas mare înainte, lateral, oblic sau înapoi, îndoind unul dintre picioare de la genunchi și ținând celălalt picior perfect întins, cu toată talpa pe pământ, astfel încât centrul de greutate al corpului să se afle pe direcția deplasării efectuate. – Din fr. fendre. Vezi definitia »
CEDÁ vb. I. tr. a abandona cuiva un bun, renunțând la dreptul de posesiune. ◊ a face o cesiune. II. intr. 1. a da cuiva dreptate; a-i recunoaște superioritatea. ◊ (sport) a se recunoaște învins, a înceta întrecerea. 2. (despre boli, dureri) a se ameliora, a scădea în intensitate. 3. (despre lucruri, elemente de construcție) a nu rezista la apăsare, a se rupe. 4. (despre corpuri, medii) a transfera căldura unui alt corp sau mediu. (< fr. céder, lat. cedere) Vezi definitia »
VÁNDA s. f. specie de orhidee din India și Oceania, epifită, cultivată frecvent în sere calde pentru florile sale superbe. (< fr. vanda) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z