Definita cuvantului papilar
PAPILÁR, -Ă adj. cu papile; papilaceu. (< fr. papillaire)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu papilar
săcár, săcári, s.m. (înv.) 1. persoană care făcea sau vindea saci. 2. cărător de saci; hamal (în port). Vezi definitia »
HANGÁR, hangare, s. n. Construcție amplasată în apropierea pistei de decolare și aterizare, destinată adăpostirii, reparării, reviziei și întreținerii avioanelor. – Din fr. hangar. Vezi definitia »
MONORADICULÁR, -Ă adj. Cu o singură rădăcină. [Cf. fr. monoradiculaire]. Vezi definitia »
LARVÁR, -Ă adj. 1. În stare de larvă; referitor la larvă. 2. (Fig.) În stare incipientă. [Cf. fr. larvaire]. Vezi definitia »
CULOÁR, culoare, s. n. 1. Încăpere îngustă și lungă în interiorul unei clădiri, care servește ca loc de trecere între încăperile situate pe același plan. 2. Spațiu îngust și liber de-a lungul unui vagon de cale ferată, prin care se circulă și din care se intră în compartimente. 3. Fiecare dintre spațiile înguste și delimitate de-a lungul unei piste de atletism sau al unui bazin de natație, pe care aleargă sau înoată un singur concurent sau o singură echipă. 4. Spațiu delimitat pe o șosea pentru un anumit tip de circulație. 5. (Geogr.; în sintagma) Culoar depresionar = depresiune alungită și îngustă, semiînchisă, care separă masive sau culmi de dealuri și munți. – Din fr. couloir. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z