Definita cuvantului parageuzie
PARAGEUZÍE s. f. alterare a senzației gustative. (< fr. paragueusie)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu parageuzie
iúlie s. m. – A șaptea lună a anului; luna lui cuptor. – Var. iuliu. Mr. iul’u. Sl. Ijulij, și var. din ngr. ἰούλιος. Sec. XVI. Vezi definitia »
BREZÁIE, brezăi, s. f. 1. Persoană mascată (cu un cap de animal) care joacă pe la casele sătenilor în preajma crăciunului. 2. Fată împodobită cu frunze și flori care joacă din casă în casă la rusalii. Vezi definitia »
ARBORIZÁȚIE s.f. Desen natural reprezentând ramuri de arbori în unele minerale sau pe geamuri când îngheață. [< fr. arborisation]. Vezi definitia »
POLÚȚIE s. f. ejaculare spontană (nocturnă), în timpul somnului, ca urmare a unor vise erotice. (< fr. pollution) Vezi definitia »
FILOZOFÍE, filozofii, s. f. 1. Știință constituită dintr-un ansamblu închegat de noțiuni și idei, care interpretează și reflectă realitatea sub aspectele ei cele mai generale; concepție generală despre lume și viață. 2. Totalitatea concepțiilor și a principiilor metodologice care stau la baza unei discipline sau a unei științe. 3. (Rar) Atitudine (înțeleaptă) față de întâmplările vieții; mod specific de a privi problemele vieții. 4. (Fam.) Lucru greu de făcut, problemă greu de rezolvat. – Din ngr. philosophia, fr. philosophie. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z