Definita cuvantului partidar
PARTIDÁR, -Ă adj. care se bazează pe criterii partinice. (< partid + -ar)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu partidar
MENSÁR s.m. Nume dat unor magistrați romani, care, în timpuri de mare lipsă de bani pe piață, erau însărcinați să împrumute bani acelora care puteau oferi un gaj. [< lat. mensarius]. Vezi definitia »
MUȘCHIULÁR, -Ă adj. v. muscular. Vezi definitia »
SANITÁR, -Ă adj. Care se referă la sănătatea publică, care are scopul de a întreține și a ocroti sănătatea. ♦ Punct sanitar = mică unitate de asistență medicală în întreprinderi sau în locuri de muncă izolate; agent sanitar (și s.m.) = persoană din cadrul personalului medical inferior care se ocupă cu îngrijirea bolnavilor (în special în mediul rural). ♦ (Despre vehicule) Care servește la transportarea bolnavilor și a răniților. // s.m. Ostaș care face parte din serviciul de îngrijire a răniților în armată. [< fr. sanitaire, cf. lat. sanitas – sănătate]. Vezi definitia »
colecționár (colecționári), s. m.1. Persoană care colecționează obiecte. – 2. (Arg.) Hoț, pungaș. De la colecționafr. collectionner. Al doilea sens este o interpretare ironică a primului și totodată o încrucișare cu (tribunal) corecțional. Vezi definitia »
pamfletar, pamfletari s. m. (adol., peior.) prostănac, nerod. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z