Definita cuvantului parvis
PARVÍS s. n. piața din fața unei biserici sau a unui templu. (< fr. parvis)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu parvis
HETERÓZIS s. n. sistem special de hibridare între două soiuri de plante sau rase de animale cu ereditate diferită, având ca rezultat indivizi cu calități deosebite și cu o productivitate excepțională. (< fr. hétérosis) Vezi definitia »
COMPROMÍS1, compromisuri, s. n. Înțelegere, acord bazat pe cedări reciproce; concesie. ♦ Înțelegere între două sau mai multe persoane sau state de a supune unui arbitru rezolvarea litigiului dintre ele. – Din fr. compromis. Vezi definitia »
MAQUIS [MACHI] s. n. 1. vegetație de tufișuri și arbuști spinoși din unele regiuni mediteraneene. 2. formații de luptători pentru libertate, de partizani (din Franța, Spania și Italia). (< fr. maquis) Vezi definitia »
ONÍXIS s. n. Inflamație a marginii cărnoase laterale a unghiei unui deget de la picior, mai ales a degetului mare; unghie incarnată. – Din fr. onyxis. Vezi definitia »
perilípsis, perilípsisuri, s.n. (înv.) 1. pricepere, iscusință. 2. rezumat, prescurtare; conținut. 3. dare de seamă; inventar; extras de cont; liste de cheltuieli. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z