Definita cuvantului pasodoble
PÁSO-DÓBLE s. n. dans popular de perechi, de origine spaniolă; gen de step dansat rapid; melodia corespunzătoare. (< sp. paso-doble)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu pasodoble
pupățéle, s.f. pl. (reg.) pupături, sărutări. Vezi definitia »
FASÓLE s. f. 1. Plantă erbacee anuală din familia leguminoaselor, cu frunzele compuse din trei foliole mari, păroase, cu flori albe, albe-verzui, roz sau roșii, cultivată pentru păstăile și pentru semințele sale, folosite în alimentație (Phaseolus vulgaris). 2. Păstaia fasolei (1), de culoare verde sau galbenă; fiecare dintre boabele care se află în interiorul acestei păstăi. 3. Mâncare preparată din păstăile (cu boabe) sau din boabele de fasole (1). [Var.: (reg.) făsúle, fasúle s. f.] – Din ngr. fasóli. Vezi definitia »
COLONIÁLE s.f.pl. Articole alimentare de băcănie importate din țări exotice sau (p. ext.) produse în interiorul țării. [< germ. Kolonialwaren]. Vezi definitia »
BANCA DE REGLEMENTĂRI INTERNAȚIONALE (Banque de règlements internationaux/ Bank of International Settlements; B.R.I.), instituție financiară internațională cu competență limitată, cu sediul la Basel (Elveția ), creată în 1930 în scopul facilitării cooperării între băncile centrale și și a reglementărilor operațiunilor financiare a 29 de țări. Agent al O.C.D.E. și C.E.C.O. Vezi definitia »
FILÉ s.n. 1. Carne de bună calitate din lungul șirei spinării unei vite sau a unui pește. ♦ Mâncare pregătită din astfel de carne. 2. Tricot cu orificii uniform repartizate pe suprafața lui. [< fr. filet]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z