Definita cuvantului peonia
PEÓNIA s. f. plantă erbacee cu rădăcini în formă de tubercul și cu flori mari, plăcut parfumate și colorate de la alb, roz până la roșu; bujor. (< lat. paeonia)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu peonia
COREGRAFIÁ, coregrafiez, vb. I. Tranz. (Rar) A crea, aranja și regiza dansuri, balete. ♦ A face coregrafia unui spectacol. [Pr.: -fi-a] – De la coregraf. Vezi definitia »
NISFIÁ, nisfiele, s. f. Monedă turcească de aur sau de argint, care a circulat și în țările române. [Pr.: -fi-a.Var.: nisfeá, nésfie s. f.] – Din tc. nısfiye. Vezi definitia »
REFUGIÁ vb. I. refl. A fugi, a se pune la adăpost de o urmărire, de un pericol etc. ♦ (Fig.) A se retrage într-un loc ferit de zgomote și puțin frecventat. [Pron. -gi-a, p.i. -iez, 3, 6 -iază, ger. -iind, var. refugii vb. IV. / < fr. réfugier]. Vezi definitia »
BERZOVIA, com. în jud. Caraș-Severin, pe Bîrzava; 4.404 loc. (1991). Stație de c. f. Fabrică de nutrețuri combinate. Castru și așezare civilă romană (sec. 2-3), numită și Berzobis. Vezi definitia »
STETOGRAFIÁ, stetografiez, vb. I. Tranz. A înregistra cu ajutorul stetografului mișcările cavității toracice în timpul respirației. [Pr.: -fi-a] – Din stetograf. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z