Definita cuvantului perforant
PERFORÁNT, -Ă adj. care perforează. ◊ (despre tendoane, artere etc.) care străbate spațiile interosoase. ◊ (despre boli, procese inflamatorii etc.) care provoacă perforarea unui organ, a unui țesut etc. (< fr. perforant)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu perforant
MIROBOLÁNT, -Ă adj. (fam.) extraordinar, minunat, mirific. (< fr. mirobolant) Vezi definitia »
SERVÁNT, servanți, s. m. 1. Soldat care deservește o gură de foc sau un alt mijloc de luptă. 2. (Rar) Om de serviciu cu atribuții speciale în anumite instituții. – Din fr. servant. Vezi definitia »
ACÓNT, aconturi, s. n. Parte din suma de bani care se plătește înainte, la o cumpărare sau la încheierea unei tranzacții, ca garanție; acontare, arvună; p. ext. parte din salariu. [Var.: acónto s. n.] – Din it. acconto, fr. acompte. Vezi definitia »
ANGAJAMÉNT s.n. 1. Obligație luată de cineva, din proprie inițiativă, de a face ceva; promisiune solemnă. ◊ (Ec.) Angajament de plată = obligație asumată în scris de o întreprindere față de bancă, la contractarea unui credit, cu privire la utilizarea și rambursarea creditului respectiv. 2. Punerea pucului sau a mingii în joc (la hochei și baschet). [< fr. engagement]. Vezi definitia »
ISODÓNT, -Ă adj. v. izodont. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z