Definita cuvantului periuterin
PERIUTERÍN, -Ă adj. din jurul uterului. (< fr. périutérin)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu periuterin
clícin (-ne), s. n. – Haină tipică în formă de vestă. – Var. clici, clic, clece. Săs. Klîdchen, germ. Kleidchen „costumaș” (Borcea 182). În Trans. Vezi definitia »
SPADASÍN, spadasini, s. m. 1. Persoană care luptă înarmată cu spada. ♦ Persoană căreia îi place să se dueleze; duelgiu; p. ext. ucigaș. 2. Sportiv specializat în probele de spadă (2). – Din fr. spadassin. Vezi definitia »
tangrín s.n. (reg.) răzătură de drojdii uscate de pe buțile de vin, cu care țărăncile din unele zone acresc ciorba. Vezi definitia »
FRÁNKLIN s.m. (Fiz.) Unitate de măsură a sarcinii electrice, egală cu sarcina unui corp punctual care, la distanța de 1 cm de un alt corp punctual încărcat cu aceeași sarcină, este supus în vid unei forțe de o dină. [< fr., engl. franklin, cf. (Benjamin) Franklin – fizician american]. Vezi definitia »
HOMOCLÍN s. n. 1. (geol.) succesiune de straturi care se înclină în același sens și cu același unghi față de orizontală. 2. (despre flori) autogam. (< lat. homoclinus) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z