Definita cuvantului perivascular
PERIVASCULÁR, -Ă adj. din jurul unui vas sangvin. (< fr. périvasculaire)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu perivascular
muștár s. m.1. Plantă (Sinapis alba, Sinalis nigra). – 2. Condiment și semințe de muștar. Mag. mustár (Tiktin; Gáldi, Dict., 94). Der. din rus. muštarda (Sanzewitsch 205) nu este probabilă. – Der. muștarniță, s. f. (recipient pentru muștar). Vezi definitia »
CATENÁR, -Ă adj. (Rar) Dispus, așezat în lanț, în formă de lanț, în serii. ◊ Suspensie catenară (și s.f.) = sistem de suspendare a liniilor de tracțiune electrică, realizat prin fire verticale sau înclinate prin care linia electrică este suspendată de unul sau de mai multe cabluri de oțel care o susțin. [Cf. fr. caténaire]. Vezi definitia »
UNIVERSITÁR, -Ă, universitari, -e, adj. Care aparține universității, privitor la universitate. ◊ Oraș (sau centru) universitar = oraș în care se află o universitate. ♦ (Substantivat) Persoană care face parte din corpul didactic al unei universități. – Din fr. universitaire. Vezi definitia »
VALVÁR, -Ă adj. în formă de valvă. (< fr. valvaire) Vezi definitia »
BALTAZAR, Camil (1902-1977, n. Focșani), poet român. Lirică elegiacă și de notație („Vecernii”, „Flaute de mătase”) sau a cotidianului nud („Întoarcerea poetului la uneltele sale”). Memorialistică; traduceri. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z