Definita cuvantului pilotaj
PILOTÁJ2 s. n. construcție hidrotehnică din piloți2 bătuți în albia unui curs de apă flotabil, pentru dirijarea plutitului liber. (< fr. pilotage)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu pilotaj
DECADRÁJ s.n. Defect la proiecția filmelor, constând în apariția pe ecran a două părți aparținând la două imagini vecine, despărțite printr-o dungă neagră. [< fr. décadrage]. Vezi definitia »
ANTURÁJ s. n. Totalitatea persoanelor care constituie mediul social particular al cuiva, care înconjoară în mod obișnuit pe cineva; mediul, compania, societatea în care trăiește cineva. – Din fr. entourage. Vezi definitia »
TUBÁJ, tubaje, s. n. (Med.) Metodă de examen clinic care constă în introducerea unui tub de cauciuc sau metalic în stomac sau în duoden pentru extragerea și analiza sucurilor respective. ◊ Tubaj laringian = introducerea unui tub metalic în laringe în caz de asfixie. – Din fr. tubage. Vezi definitia »
FURÁJ s. n. produs de origine vegetală, animală sau minerală, hrană pentru vite; nutreț. ◊ alimentație pentru peștii de acvariu și de crescătorie. (< fr. fourrage) Vezi definitia »
CAROIÁJ, caroiaje, s. n. Rețea de pătrățele înscrisă pe un desen, pe o hartă etc. pentru a servi la reproducerea acestora la o altă scară. [Pr.: -ro-iaj] – Din fr. carroyage. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z