Definita cuvantului pint
PINT s.m. unitate anglo-saxonă de măsură pentru capacități, egală cu 0,568 l în Marea Britanie și 1,136 l în Canada. (< engl. pint)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu pint
RECÉNT, -Ă adj. Petrecut, apărut de curând; nou, de curând, proaspăt, ultim. [< fr. récent, it. recente]. Vezi definitia »
PERSEVERÉNT, -Ă adj. care perseverează; stăruitor; tenace. (după fr. persévérant) Vezi definitia »
REGULAMÉNT, regulamente, s. n. Totalitatea instrucțiunilor, normelor și regulilor care stabilesc și asigură ordinea și bunul mers al unei organizații, al unei instituții, al unei întreprinderi etc., reglement. ◊ (Ieșit din uz) Regulament de ordine interioară = regulament prin care se stabilesc, în cadrul un ei organizații socialiste, dispoziții privitoare la disciplina muncii și în general, la raporturile dintre această organizație și angajații săi. ♦ Norme elaborate de puterea executivă pentru aplicarea și completarea dispozițiilor unei legi. ♦ Totalitatea normelor după care se joacă un joc, un sport etc. [Pl. și: (înv.) regulamenturi] – Din it. regulamento. Vezi definitia »
sculament, cocos,gogu, cric,arma,marcel,padure,plop, tsunami,escavator,internet,modem,fax, scanner,microfon,morcov,picamar,kaka,haiduc,razboinic,zorro,virus,picior. Vezi definitia »
EXPECTORÁNT, -Ă adj., s.n. (Medicament) care ușurează expectorația. [Cf. fr. expectorant]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z