Definita cuvantului plotter
PLOTTER [PLÓTĂR] s. n. terminal al unui calculator pentru executat desene liniare definite prin coordonate; graf-plotter. (< engl. plotter)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu plotter
STIPULIFÉR, -Ă adj. (despre frunze) cu stipuli. (< fr. stipulifère) Vezi definitia »
INFIRMIÉR, -Ă s. m. f. cadru sanitar care ajută pe medici și îngrijește bolnavii într-un spital, într-o infirmerie. (< fr. infirmier) Vezi definitia »
EȘICHIÉR, eșichiere, s. n. 1. Dispunere a unor obiecte pe două sau mai multe rânduri, cu intervale uniforme între ele. 2. Dispozitiv în care trupele unei unități, așezate masat în careuri, sunt despărțite prin intervale egale. [Pr.: -chi-er] – Din fr. échiquier. Vezi definitia »
SER, seruri, s. n. Partea lichidă a sângelui. ♦ Lichid extras din sânge sau preparat pe cale artificială care conține un anumit anticorp sau o secreție glandulară și este folosit în scopuri terapeutice. ◊ Ser sangvin = plasmă sangvină din care s-a extras fibrinogenul. Ser imun = ser sangvin provenit de la un animal vaccinat care, introdus în organism, conferă o imunitate pasivă. Ser fiziologic = soluție salină foarte diluată, apropiată de compoziția serului sangvin, folosită pentru a înlocui pierderile mari de lichide sau de sânge în diferite boli, pentru dizolvarea unor antibiotice etc. – Din fr. sérum, lat. serum. Vezi definitia »
GASTARBEITER [-BÁITĂR] s. m. muncitor de origine străină (în Germania). (< germ. Gastarbeiter) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z