Definita cuvantului poliedrie
POLIEDRÍE s. f. boală virotică infectocontagioasă a viermilor de mătase, care se manifestă prin inflamarea și colorarea lor în galben. (după germ. Polyedrose)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu poliedrie
VENERÁȚIE s. f. Respect profund, stimă deosebită, prețuire adânc respectuoasă pentru cineva sau ceva. [Var.: (înv.) venerațiúne s. f.] – Din fr. vénération, lat. veneratio, -onis. Vezi definitia »
CÓPCIE s. f. v. copcă1. Vezi definitia »
EXCÚRSIE s. f. 1. plimbare, călătorie pe jos sau cu orice mijloc de transport, de obicei în grup și având un scop instructiv-educativ, sportiv sau de agrement. 2. (fon.) moment în care organele articulatorii iau poziția necesară pentru articularea sunetului; tensiune. (< fr. excursion, lat. excursio) Vezi definitia »
PIELOTOMÍE s.f. (Med.) Deschidere chirurgicală a bazinetului în caz de abces sau de calculi. [Gen. -iei. / < fr. pyélotomie, cf. gr. pyelos – bazin, tome – tăiere]. Vezi definitia »
TIPOLITOGRAFÍE, tipolitografii, s. f. Procedeu de imprimare a unor texte culese cu litere mobile, mai întâi pe hârtie de transport și apoi pe forme de tipar plan (placă litografică sau metal). – Din fr. typolithographie. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z