Definita cuvantului pontonier
PONTONIÉR s. m. 1. militar care lucrează la construirea pontoanelor pentru o armată. 2. marinar care ajută la manevra de plecare și de sosire a navelor la ponton. (< fr. pontonnier)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu pontonier
JITTER adj. invar. (Despre semnale) Care este caracterizat prin incertitudinea frecvenței în timp. [Pr.: gí-tăr] – Cuv. engl. Vezi definitia »
TAKE-OVER TEIC-ÓUVĂR/ s. n. practică curentă prin care o corporație mai puternică acaparează una mai slabă împotriva voinței celei din urmă printr-o operațiune de bursă care ridică peste noapte valoarea acțiunilor corporației, făcând ca oferta să fie irezistibilă pentru acționari. (< engl. take-over) Vezi definitia »
FILIBÚSTER s.n. Practică constând în rostirea de discursuri interminabile, folosite în Congresul S.U.A. de cei care încercau să împiedice adoptarea unor legi nedorite. [Cf. engl. fleeboster, germ. Filibuster]. Vezi definitia »
tapisér (specialist în tapiserii) s. m., pl. tapiséri Vezi definitia »
BOGASIÉR, bogasieri, s. m. (Înv.) Negustor de articole de manufactură, în special de pânzeturi fine pentru căptușeli de haine. (Pr.: -si-er] – Bogasiu + suf. -er. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z