Definita cuvantului poziționer
POZIȚIONÉR s. n. (tehn.) dispozitiv care permite orientarea ușoară și menținerea ansamblelor de piese metalice într-o anumită poziție. (< fr. positionner)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu poziționer
SPORIFÉR, -Ă adj. care poartă spori sau sporangi. (< fr. sporifère) Vezi definitia »
SIMFÉR s. n. Material feromagnetic constituit din pulbere de metal feromagnetic înglobată într-un material izolant. – Din germ. Simfer. Vezi definitia »
AMPÉR, amperi, s. m. Unitate de măsură pentru intensitatea curentului electric. ◊ Compus: amper-oră = unitate de măsură pentru sarcina electrică egală cu cantitatea de electricitate transportată de un curent electric cu intensitatea de un amper printr-un conductor în timp de o oră, egală cu 3600 coulombi. – Din fr. ampère. Vezi definitia »
RUTINIÉR, -Ă, rutinieri, -e,adj., s. m. și f. 1. Adj. (Franțuzism) Șablonizat. 2. S. m. și f. Persoană care lucrează numai prin rutină1, sclav al automatismului. [Pr.: -ni-er] – Din fr. routinier. Vezi definitia »
SÉTER, seteri, s. m. Rasă de câini de vânătoare și de pază cu păr lung și ondulat și cu urechi mari, clăpăuge. Seter irlandez. [Scris și: setter] – Din engl., fr. setter. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z