Definita cuvantului predomina
PREDOMINÁ vb. intr. a sta mai presus, a avea rolul principal; a domina. (< fr. prédominer)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu predomina
Persoana fizica sau juridica care inchiriaza pe baza de contract de la o firma specializata in operatiuni de leasing bunuri materiale.Acestea la expirarea contractului pot fi returnate proprietarului sau cumparate. Engl. Lesse, franc.preneur de leasing, germ. Leasingnehmer. Lexicon de termeni turistici,Buc.,2002, Colectiv de autori Vezi definitia »
KÁNA s.f. invar. Semn silabic în scrierea japoneză. (cf. fr. kana < cuv. jap.) Vezi definitia »
ANÁ, anale, s. f. Frânghie de care sunt suspendate cârligele carmacelor. ♦ Frânghie cu plute care se agață de marginea superioară a mrejelor și a altor plase pescărești. – Et. nec. Vezi definitia »
ÎNVENINÁ, înveninez, vb. I. 1. Tranz. A otrăvi (cu venin); a face ca ceva să devină otrăvitor. 2. Refl. și tranz. Fig. A deveni sau a face să devină neplăcut, greu de suportat; a (se) înrăi, a (se) înrăutăți. ♦ A (se) umple de supărare, de amărăciune, de ciudă, de invidie, de ură; a (se) înrăi. – Lat. invenenare. Vezi definitia »
RECONDIȚIONÁ vb. tr. a readuce (un utilaj, un vehicul etc.) în stare de funcționare, a repara. (< fr. reconditionner) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z