Definita cuvantului prefabricat
PREFABRICÁT, -Ă adj., s. n. (element de beton etc.) confecționat dinainte în fabrică sau în atelier, pentru a fi numai montat sau ansamblat pe șantier; (produs) care rezultă dintr-un proces industrial și servește ca material pentru fabricarea unui produs industrial finit. (< fr. préfabriqué)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu prefabricat
ASEXUÁT, -Ă, asexuați, -te, adj. (Despre plante și animale) Care nu are caractere (aparente) de apartenență la unul dintre sexe. ◊ Reproducere asexuată = reproducere prin diviziune, fără intervenția celulelor sexuale și fără fecundație. [Pr.: -xu-at] – După fr. asexué. Vezi definitia »
PSIHOPÁT, -Ă, psihopați, -te, s. m. și f. Persoană care suferă de psihopatie. – Din fr. psychopathe. Vezi definitia »
ALUMINÁT s. m. sare în care alumina joacă un rol de anhidridă acidă. (< fr. aluminate) Vezi definitia »
barbat care locuiește în metropole( orase mari) și care acordă o mare importanță aspectului exterior; cu un fizic foarte îngrijit, ușor efeminat. Vezi definitia »
MOSCÁT, -Ă, moscați, -te, adj. Cu miros de mosc; parfumat cu mosc. ◊ Bou moscat = mamifer răspândit în Groenlanda și în regiunile arctice ale Americii, intermediar între oi și vitele cornute, asemănător cu boul, cu corpul acoperit cu păr des și lung, a cărui carne miroase a mosc (2) (Ovibos moschatus).Mosc + suf. -at. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z