Definita cuvantului prezent
PREZÉNT, -Ă I. adj. care se petrece, există etc. în timpul vieții vorbitorului, în momentul de față; actual, contemporan. ◊ (interj.) formulă de răspuns la un apel nominal. II. s. n. 1. timpul prezent, actual; situația actuală. 2. timp verbal care exprimă o acțiune ce se desfășoară în momentul vorbirii. ♦ ~ istoric = prezent cu valoare de perfect, în narațiuni. (< fr. présent, lat. praesens)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu prezent
REFLECTÁNT, -Ă, reflectanți, -te, adj. (Despre corpuri) A cărui suprafață reflectă (bine) lumina, sunetele etc.; reflectorizant. – Reflecta + suf. -ant. Vezi definitia »
DEMONSTRÁNT, -Ă, demonstranți, -te, s. m. și f. Persoană care participă la o demonstrație (2); manifestant. – Din rus. demonstrant. Vezi definitia »
PREPRÍNT, preprinturi, s. n. Lucrare multiplicată, difuzată separat (înainte de a apărea într-o publicație, de a fi tipărită). – Din engl. preprint. Vezi definitia »
DELITESCÉNT, -Ă adj. care prezintă delitescență. (< fr. délitescent) Vezi definitia »
cuvant care exprima regrete si care promite cel ce a savarsit ceva rau ca nu se va mai intampla; regrez; iertare;moment de regret. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z