Definita cuvantului pronunțat
PRONUNȚÁT, -Ă adj. accentuat, scos în evidență. (< pronunța)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu pronunțat
CANDIDÁT, -Ă s.m. și f. 1. Persoană care candidează (sau care este propusă) pentru a fi aleasă într-un for de conducere. ♦ Persoană care se prezintă la un examen pentru a ocupa un post etc. ◊ Candidat în științe = titlu acordat în anumite țări la terminarea aspiranturii, după trecerea examenelor reglementare și susținerea unei disertații de specialitate. 2. (Silv.) Arbore de bună calitate care rămâne în arboret după aplicarea măsurilor de curățire. [< fr. candidat, cf. germ. Kandidat < lat. candidatus – îmbrăcat în toga „candida”, albă, rus. kandidat]. Vezi definitia »
ASOCIÁT, -Ă, asociați, -te, s. m. și f. Persoană care s-a întovărășit cu alta sau cu altele, în vederea unui scop comun. ♦ Membru al unei organizații cooperatiste. [Pr.: -ci-at] – V. asocia. Vezi definitia »
SINISTRÁT, -Ă, sinistrați, -te, adj., s. m. și f. (Persoană) care a suferit pagube însemnate de pe urma unui incendiu, a unei inundații sau a altei calamități. – Din fr. sinistré. Vezi definitia »
AUTOVACCINÁT, -Ă, autovaccinați, -te, adj. 1. Care a fost vaccinat cu autovaccin. 2. Care s-a vaccinat spontan. [Pr.: a-u-] – V. autovaccina. Vezi definitia »
SUBSECRETARIÁT s.n. Funcția și rangul de subsecretar de stat. [Pron. -ri-at, pl. -te, -turi. / < sub- + secretariat, după fr. sous-secrétariat]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z