Definita cuvantului protopter
PROTOPTÉR s. m. pește în râurile și mlaștinile din Africa tropicală, care respiră prin branhii și plămâni. (< fr. protoptère)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu protopter
VERNIÉR s.n. Dispozitiv al unor instrumente de măsură care permite citirea unor fracțiuni din scara principală; nonius. [Pron. -ni-er. / < fr. vernier]. Vezi definitia »
ARGELANDER [árghelandər], Friedrich Wilhelm (1799-1875), astronom german. A studiat stelele variabile și a întocmit un catalog și un atlas cu c. 300.000 de stele din emisfera boreală. Vezi definitia »
JÓKER s.m. Cea mai mare carte la unele jocuri de noroc; balador. [Pron. gio-căr, scris și jocher. / < engl. joker]. Vezi definitia »
GRAIFER s. n. 1. Organ de lucru al mașinilor de ridicat și de transportat, din douĂ? cupe mobile, destinate apucĂ?rii materialului. â?? excavator pentru capacitĂ?ți mari. 2. Vârf ascuțit care formeazĂ? ochiurile la mașinile de cusut fețe de încĂ?lțĂ?minte. -Din germ. Greifer Vezi definitia »
TRANSFRONTALIÉR, -Ă, transfrontaliéri, -e, adj. Realizat pe deasupra frontierelor. (cf. fr. transfrontalier) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z