Definita cuvantului racoler
RACOLÉR s. m. cel care face propagandă pentru un partid, publicitate pentru o marfă; (peior.) ademenitor, codoș. (< fr. racoleur)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu racoler
DRÁGSTER s. n. 1. cursă automobilistică în care preocuparea principală este atingerea unei viteze cât mai mari pe o distanță scurtă, cu plecarea de pe loc. 2. mașină în formă ciudată formată dintr-un sașiu de bare din oțel sudate foarte alungit, în partea din față cu două roți subțiri și ușoare, iar în spate având două roți cu anvelope mari și rezistente, folosită în astfel de curse. (< engl. dragster) Vezi definitia »
FILIBÚSTER s. n. practică constând în rostirea de discursuri interminabile, în Congresul SUA de cei care încercau să împiedice adoptarea unor legi nedorite. (< engl. fleeboster, germ. Filibuster) Vezi definitia »
PIONIÉR s.m. și f. 1. Militar dintr-o unitate de geniu care lucrează la terasamente, la minări etc. 2. Persoană care desțelenește și cultivă un ținut virgin, punând bazele unei vieți civilizate în acea regiune. 3. (Fig.) Militant pentru o cauză, pentru o idee nouă, exponent al unei concepții noi; deschizător de drumuri noi în știință, în tehnică etc. 4. (În trecut) Membru al organizației de masă a tineretului școlar care îngloba elevi între 9 și 14 ani și îi educa în spiritul concepției marxist-leniniste. [Pron. pi-o-ni-er. / fr. pionnier, rus. pioner]. Vezi definitia »
AHAȘVER (AHASVERUS) 1. Personaj legendar, cunoscut și sub numele de Jidovul rătăcitor. 2. Nume dat în „Vechiul Testament” regelui persan Xerxe I. Vezi definitia »
TERIÉR s.m. (Zool.) Rasă de câini mici de statură și cu botul pătrat, folosiți la vânatul animalelor care trăiesc în vizuini. [Pron. -ri-er. / < fr. terrier]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z