Definita cuvantului rastel
RASTÉL s. n. suport compartimentat pe care se reazemă arme, schiuri, biciclete etc. (< it. rastello, germ. Rastel)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu rastel
RAPÉL s. n. 1. readucere la poziția inițială a unei piese, a unui sistem tehnic. 2. (mar.) semnal de goarnă pentru rechemarea abordorilor pătrunși pe o navă a adversarului. 3. (alp.) manevră de coardă care asigură coborârea celor mai dificile pasaje cu maximum de securitate. 4. reînnoire a unui vaccin; repetare a unei manifestări sau a unei intervenții. (< fr. rappel) Vezi definitia »
HOTÉL s.n. Clădire amenajată pentru închirierea de camere mobilate pe termen scurt mai ales călătorilor. [Pl. -luri, -le, var. otel s.n. / < fr. hôtel]. Vezi definitia »
PERGHÉL, pergheluri, s. m. 1. (Înv. și reg.) Cerc; cirumferință. ◊ Loc. adv. În perghel = circular. ◊ Loc. vb. A da pergheluri = a înconjura. ♦ Numele unui joc de copii cu arșice. 2. Instrument în formă de compas, folosit la măsurarea sau compararea grosimilor; p. gener. compas. 3. Partea concavă a unei bolți; zidărie în formă de arc sau de semicerc. – Din tc. pergel. Vezi definitia »
ARTÉL, arteluri, s. n. Principală formă socialistă de producție în comun (în special în agricultură), având la bază colectivizarea principalelor mijloace de producție și având ca scop înlocuirea proprietății private mici și mijlocii prin proprietatea socialistă colectivă. – Rus. artel. Vezi definitia »
LARINGOCÉL s. n. tumoare a laringelui. (< fr. laryncogèle) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z