Definita cuvantului rating
RATING [RÉTING] s. n. 1. indicele clasamentelor băncilor în funcție de creditul care li se poate acorda. ♦ ratingul riscului de țară = indice prin care se estimează capacitatea și dorința unei țări de a face disponibilă valuta necesară serviciului datoriei externe. 2. evaluare, apreciere. 3. rating service = agenție care stabilește gradul de popularitate a unui produs sau a unei firme (< engl., fr. rating)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu rating
RIESLING s.n. v. risling. Vezi definitia »
CANNING [kæniŋ], George (1770-1827), om politic britanic. Unul dintre liderii partidului tory; ministru de Externe (1807-1819; 1822-1827) și prim-min. (apr.-aug. 1927); a urmărit întărirea dominației engleze în Europa și extinderea ei în America Latină; s-a opus politicii „Sfintei Alianțe”. Vezi definitia »
PING-PÓNG s. n. tenis de masă. (< fr., engl. ping-pong) Vezi definitia »
CLING interj. Cuvânt care imită sunetul clopoțeilor sau al zurgălăilor. ♦ Cuvânt care imită zgomotul produs de vibrarea sau de ciocnirea unor obiecte de metal sau de sticlă. [Var.: clinc interj.] – Onomatopee. Vezi definitia »
CANCELLING [CÉNSLING] s. n. clauză într-un contract de transport maritim potrivit căreia se poate rezilia contractul dacă nava nu sosește în portul de încărcare la termenul convenit. (< engl. cancelling) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z